Testimonials

"Modelul propus de Jim Collins despre promovarea excelentei în afaceri este unul dintre cele mai solide existente la ora actuală pe piată. Instrumentul TopProfil este singura probă construită în România, pornind de la premisele promovării excelentei în afaceri de către Collins. Din acest punct de vedere, utilizarea probei poate fi utilă în a identifica oameni si echipe performante, dar mai ales în a identifica o serie de puncte tari si a unor zone de dezvoltare suplimentară pentru a creste randamentul profesional.

Datele colectate indică utilitatea probei în segmentul de coaching si training, permitând deopotrivă oamenilor si echipelor să devină mai competitivi(e), prin implementarea sugestiilor oferite de consultantii HR, în urma analizei TopProfil.

Ca specialist în psihometrie si consultant HR, as aprecia în mod deosebit caracteristicile psihometrice ale probei. Studiile de validare a probei indică o corelatie pozitivă între rezultatele la această probă si performantele profesionale ale persoanelor testate, în timp ce coeficientii de consistentă internă se regăsesc cuprinsi între .70 si 90, valori apreciate favorabil de către comunitatea stiintifică.

 

Conf.univ.dr. Florin Alin Sava
Seful Catedrei de Psihologie
Universitatea de Vest din Timisoara

© 4 Business Tuning. Toate drepturile rezervate
Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, îti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Politica de confidentialitate. Am inteles